A teljes eddig történet egyben

Írd velem

Elindítottam Magyarország első interaktív könyvét .... műfajban ( ez majd később kiderül :) ). Ez a Te könyved is, Írd velem együtt a történetet! Minden sztori végén marad egy egy kérdés, valami talány, például: vajon hol játszódhat a történet, hogy hívják a férfit, véres volt-e a kés vagy sem, stb... A válaszaitokat kommentbe vagy az irdvelem@gmail.com e-mail címre várom, s azok alapján folytatódik a történet. A sztori kerete adott, de hogy mivel töltjük ki, az csak rajtunk múlik.

Friss topikok

  • Don_Luigi: 1. verzió: Ben homályosan érzékelt egy sötét alakot, aki elemi erővel ragadta fel a padlóról, és a... (2013.12.10. 09:59) HATODIK RÉSZ
  • Don_Luigi: Lehetne illegális atomhulladék-lerakó, vagy egy másik - ellenséges - bolygón lévő urándúsító is, d... (2013.11.19. 20:52) ÖTÖDIK RÉSZ
  • Don_Luigi: Mivel az '56-os forradalom 300 éves évfordulóján kitört antineorevolúcionista lázadás során az akk... (2013.11.15. 18:14) Milyen lesz Budapest 2823-ban?
  • Írd velem szerzője: @Littlewood: abszolút jó az ötlet :) (2013.11.09. 17:47) És most kiderül....
  • Don_Luigi: A nő olyan, mintha a mesekönyvek tündér-királylánya elevenedett volna meg: hosszú, dús, hullámos b... (2013.11.06. 08:00) Annyira jók a kommentjeitek :)

Címkék

Magyarország első interaktív könyve

2013.11.05. 11:00 Írd velem szerzője

Annyira jók a kommentjeitek :)

Annyira jó válaszokat írtok a kérdéseimre, hogy szerettem volna megköszönni nektek az interaktív együttműködést :) És ezen felbátorodva egy újabb kérdést teszek fel: VAJON HOGY NÉZ KI A TITOKZATOS NŐ?

Szabad kezet kaptok, hogy a még ismeretlen női karakter megformázhassátok :) Kommentelésre fel! :)

(Kép forrása: lawrencerspencer.com)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irdvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr585615912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don_Luigi 2013.11.06. 08:00:55

A nő olyan, mintha a mesekönyvek tündér-királylánya elevenedett volna meg: hosszú, dús, hullámos barna haja van, nevető barna szemei és ahogy elmosolyodik, apró pici gyöngysor fogai kivillannak érzéki ajkai mögül. Ívelt szemöldöke kissé macskás tekintetet kölcsönöz bájos arcának. Arányos testén keleti stílusú ruha feszül, amely kiemeli nőies idomait. Alacsony, karcsú termete ellenére első pillantásra is látszik edzettsége, ruganyossága. Egész lényéből nyugodt magabiztosság és az élet szeretete árad. Ben szerencsés, hogy ilyen nő ül mellette a kórházban...
süti beállítások módosítása