A teljes eddig történet egyben

Írd velem

Elindítottam Magyarország első interaktív könyvét .... műfajban ( ez majd később kiderül :) ). Ez a Te könyved is, Írd velem együtt a történetet! Minden sztori végén marad egy egy kérdés, valami talány, például: vajon hol játszódhat a történet, hogy hívják a férfit, véres volt-e a kés vagy sem, stb... A válaszaitokat kommentbe vagy az irdvelem@gmail.com e-mail címre várom, s azok alapján folytatódik a történet. A sztori kerete adott, de hogy mivel töltjük ki, az csak rajtunk múlik.

Friss topikok

  • Don_Luigi: 1. verzió: Ben homályosan érzékelt egy sötét alakot, aki elemi erővel ragadta fel a padlóról, és a... (2013.12.10. 09:59) HATODIK RÉSZ
  • Don_Luigi: Lehetne illegális atomhulladék-lerakó, vagy egy másik - ellenséges - bolygón lévő urándúsító is, d... (2013.11.19. 20:52) ÖTÖDIK RÉSZ
  • Don_Luigi: Mivel az '56-os forradalom 300 éves évfordulóján kitört antineorevolúcionista lázadás során az akk... (2013.11.15. 18:14) Milyen lesz Budapest 2823-ban?
  • Írd velem szerzője: @Littlewood: abszolút jó az ötlet :) (2013.11.09. 17:47) És most kiderül....
  • Don_Luigi: A nő olyan, mintha a mesekönyvek tündér-királylánya elevenedett volna meg: hosszú, dús, hullámos b... (2013.11.06. 08:00) Annyira jók a kommentjeitek :)

Címkék

Magyarország első interaktív könyve

2013.10.21. 12:08 Írd velem szerzője

MÁSODIK RÉSZ

…és mindent elárasztott a fény. Az eddigi vaksötét után a szeme nem tudott hozzászokni a hirtelen jött világossághoz. Ismét nem látott semmit. De azt tudtam hogy ez a fény már kintről jött, vagyis sikerült kimásznia a pincéből. Úgy érezte, hogy egy tetőn lehet, valahol nagyon magasan a város felett. Szemeivel hunyorogni kezdett, kereste a szellőzők kúp alakú nyílásait, egy tűzlétrát vagy bármi mást, ami menedéket nyújthat fegyveres üldözője elől. Vagy üldözői elől. Akiknek lehet, hogy nincs is fegyverük, és még az sem volt biztos, hogy egyáltalán őt üldözik. Az is lehet, hogy azt a lövést is csak hallucinálta. A férfi szabálytalanul dobogó szívével csak egyetlen dologban volt biztos. hogy semmiben sem biztos.

Nem tudta, hogy miért, de a következő pillanatban becsukta a szemeit, és imádkozni kezdett annak ellenére, hogy nem volt hívő. Félt kinyitni a szemeit, mert nem tudta, hogy mi vár rá. Talán már túl késő, és az üldözői utol is érték, talán ez lesz az utolsó lélegzetvétele. Mélyen beszippantotta az olajos szagú levegőt a tüdejébe, hogy még egyszer utoljára érezhesse az életet.

Furcsa neszt hallott a távolból. Hirtelen a semmiből előbukkant valaki, aki érdes tenyerével végigsimította a férfi arcát. A vakító fényesség, amelytől eddig nem látott, most hirtelen megszűnt. Kinyitotta a szemeit. És akkor félarcú, gennyes-váladékos, nyáltól csöpögő, hörgő, csoszogó lényeket látott mindenhol maga körül, amelyek a tető egy bizonyos pontja felé vették az irányt: felé. Az érdes tenyér pedig egy hasonlóan gyomorforgató lényé volt, amely közvetlenül előtte állt. Míg a többiek látványától hányinger fogta el és reszketett, addig ez a nő volt az egyetlen körülötte, akitől nem félt annak ellenére, hogy ugyan olyan gusztustalan szörny volt, mint a többiek.

A férfi elüvöltötte magát a látványtól, s hangjára a szikrázó fehér fényesség hirtelen újra elöntötte a teret. Szíve egyre hevesebben és hevesebben vert, az orrát a rothadó lények szaga facsarta, s mielőtt egy újabb lélegzetet tudott volna tüdejébe szippantani, az előbb még az arcát simogató oszló kéz teljes erőből meglökte a férfit a mellkasánál, s az zuhanni kezdett.

Súlytalannak érezte magát, s csak egy furcsa, monoton pittyegő hangot hallott a távolból…

 

VAJON MI LEHETETT AZ A PITTYEGŐ HANG?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irdvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr495590605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doktor Úr 2013.10.22. 08:30:15

"Zuhanás közben lepergett előtte az élete, és tudta, hogy büntetésül kapja most mindezt a vétkeiért. Túl gyakran járt prostituáltakhoz. Túl nagy összegeket sikkasztott. Túl sokáig tett úgy, mintha értelmes és hasznos munkát végezne, miközben egyszerű egyetemi oktató volt."

Írd velem szerzője 2013.10.22. 09:21:52

@Doktor Úr: Hát ez feladta a leckét, de nem fog ki rajtam :P
süti beállítások módosítása