A teljes eddig történet egyben

Írd velem

Elindítottam Magyarország első interaktív könyvét .... műfajban ( ez majd később kiderül :) ). Ez a Te könyved is, Írd velem együtt a történetet! Minden sztori végén marad egy egy kérdés, valami talány, például: vajon hol játszódhat a történet, hogy hívják a férfit, véres volt-e a kés vagy sem, stb... A válaszaitokat kommentbe vagy az irdvelem@gmail.com e-mail címre várom, s azok alapján folytatódik a történet. A sztori kerete adott, de hogy mivel töltjük ki, az csak rajtunk múlik.

Friss topikok

  • Don_Luigi: 1. verzió: Ben homályosan érzékelt egy sötét alakot, aki elemi erővel ragadta fel a padlóról, és a... (2013.12.10. 09:59) HATODIK RÉSZ
  • Don_Luigi: Lehetne illegális atomhulladék-lerakó, vagy egy másik - ellenséges - bolygón lévő urándúsító is, d... (2013.11.19. 20:52) ÖTÖDIK RÉSZ
  • Don_Luigi: Mivel az '56-os forradalom 300 éves évfordulóján kitört antineorevolúcionista lázadás során az akk... (2013.11.15. 18:14) Milyen lesz Budapest 2823-ban?
  • Írd velem szerzője: @Littlewood: abszolút jó az ötlet :) (2013.11.09. 17:47) És most kiderül....
  • Don_Luigi: A nő olyan, mintha a mesekönyvek tündér-királylánya elevenedett volna meg: hosszú, dús, hullámos b... (2013.11.06. 08:00) Annyira jók a kommentjeitek :)

Címkék

Magyarország első interaktív könyve

2013.11.03. 22:15 Írd velem szerzője

NEGYEDIK RÉSZ

Egy hatalmas ütést érzett a lángokban álló testén, s erre kinyitotta a szemét.

-Ben. Ben, Ben, Istenem, végre itt vagy! – mondta egy nő a férfi a mellett, aki a kezét szorította.

A tűz megszűnt, Ben teste nem égett, a lángok eltűntek, és már a forróságot sem érezte, ahogy a bőrét nyaldossák. Csak a folyamatos pittyegés nem akart szűnni, amely szinte már az őrületbe kergette. Teste nehéz volt és bágyadt, a szája teljesen ki volt száradva. Apró pacákat látott csak, miközben fájdalmasan hunyorgott. Túl világos volt neki. Mintha a szeme már hozzászokott volna a sötéthez.

Fejét a pittyegő hang irányába fordította. Ahogy jobbra forgatta a nyakát, az szinte nyikorgott az elgémberedettségtől, de végre megtudta, hogy mi az a szűnni nem akaró hang. Egy nagy fehér dobozt látott csak maga mellett egy nagy fekete kijelzővel, amelyen valamilyen vonalak mozogtak. Egy szívmonitor.

Hát ez volt az a pittyegés!” – gondolta Ben, mert beszélni még nem tudott.

Noha Ben agya még szinte alvó állapotban volt, arra azonban sikerült rájönnie ebből a kis információtöredékből, hogy valami baj van, és hogy valószínűleg egy kórházban fekszik. De vajon mi történhetett?

-Ben, felébredtél? – szólalt meg ismét egy női hang. Egy hang, amely nem volt ismerős a számára. Nem ugyan az volt, amely eddig hozzá beszélt. Idegennek érezte a nő tapintását, szinte természetellenesnek, ahogy az ujjait az ő ujjai köré fonja.

Ben még nem tért teljesen magához, erőtlen végtagjaiban annyi szuszt sem érzett, hogy ebből az idegen szorításból kihámozza magát. Végül összeszedte azt a leheletnyi kis erőt, ami visszatért belé, és kibökte a legközhelyesebb kérdést, amit ilyen helyzetben bármelyikünk kibökne:

-Hol vagyok? – suttogta a második próbálkozására.

-Kórházban, kedvesem. Szörnyű baleseted volt – mondta a hang.

Balesete volt. Ráadásul szörnyű. A feje elkezdett hasogatni, a szívmonitor pittyegése pedig megint felgyorsult. Az adrenalintól újra képes volt mozgatni a végtagjait. Ez jó, mert ez azt jelentette, hogy nem bénult le. Akkor talán más miatt volt szörnyű a baleset? Az erejéhez képest hevesen kezdett az arca felé kapkodni.

-Tükröt- suttogta – ,tükröt – mondta kicsit hangosabban –, adjatok egy tükröt! – és visszajött a hangja.

A nő idegesen kezdett el keresgélni, végül talált egyet.

Ben reszkető kezekkel nyúlt érte. Arra gondolt, hogy valami baj történhetett az arcával. Felemelte a tükröt, de megtorpant. ilyen arcával? Hogy néz ki ő egyáltalán? Nem emlékezett a saját arcára.

„Milyen a hajam? Ősz? Netán kopaszodom? Hány éves vagyok? És milyen a bőrszínem?” – kérdezte magától a férfi. Elképzelte, hogy Ő egy ősz, erősen kopaszodó, joviális mosolyú fekete férfi. Vicces volt így gondolnia magára, innen tudta, hogy egyrészt biztos nem így néz ki, másrészt meg hogy van humorérzéke.

Kissé megnyugodva az arca elé emelte a tükröt. Először csak a szemeit látta. Zöldek voltak és jelentés teljesek. Majd egy kicsit távolabbról nézte magát. Fehér férfi volt, és volt egy apró anyajegye a bal szeme alatt. Kezdett körvonalazódni benne egy kép saját magáról. Természetesnek tűnt most már, hogy ő egy magas, izmos férfi, akinek gyönyörű szemei vannak. Talán egy nagydarab, kigyúrt kopasz állat? De miután meglátott egy barna tincset a homlokára izzadva, ezt a teóriát is elvetette.

Megnyugodott, hogy az arcának semmi baja, és mozogni is tud. Távolabb akarta emelni a tükröt, hogy sokkal nagyobb képet kaphasson magáról, azonban a kezei nem engedték. És akkor jött rá, hogy rossz helyen kereste a szörnyű baleset jeleit. Nem az arcán voltak a jelek, hanem a kezén.

 

VAJON MIT LÁTHATOTT MEG A KEZÉN BEN, AMITŐL MEGRÉMÜLHETETT?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irdvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr1005613449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefán Kiss 2013.11.04. 13:43:26

Bennek tetoválás van a kezén, nem tudja még hogy mit jelent, mert valamit jelent az biztos.Fingja sincs ki az a nő mellette de biztos hogy valaki közeli, különben nem lenne ott, de persze később rájön hogy információkat akarnak kiszedni belőle, ezért küldték rá a nőt, aki úgy tesz mint aki segít neki

Don_Luigi 2013.11.04. 22:53:05

A rémületet az okozhatta, hogy a súlyos égési sérülésekre utaló hólyagos bőrön észrevehetően kirajzolódott egy jel. A radioaktív anyagokat jelző háromszögbe zárt fekete körszeletek megdöbbentően élesen látszottak Ben kézfején...

Írd velem szerzője 2013.11.04. 22:57:50

@Stefán Kiss: Ez a ki a nő kérdésre a válasz nagyon jó :P

Írd velem szerzője 2013.11.04. 23:06:58

@Don_Luigi: Zseniális a komment, sokat kell majd rajta gondolkoznom :)
süti beállítások módosítása